Nejnovější recenze ze sekce Ostatní akvarijní technika
- Funguje jak má.Splnil má očekávání
Spokojenost vše funguje jak má
spokojen
Nefunguje pripojeni
- Kompaktní provedení.
- Káblík stmívače mohl být delší (délka jen cca. 10cm na každé straně zařízení) pro variabilnější umístění. Zase pro někoho to může být v pořádku.
- Snadné připojení ke světlu.
- Přehledná aplikace v mobilu.
- 24 hodinové nastavení libovolné intenzity osvětlení od 0 do 100%
- Aktualizace firmware
- Aplikace není v češtině
- Nemá návod k obsluze a zapojení
- Pro méně zdatné složitější spárování s mobilem
Aplikace chce zapnout určování polohy. Proč, když jede přes Bluetooth? Nenapadlo by mě, že pro první a další spárování musí byt zapnutá GPS, jinak aplikace zařízení nevidí. Doporučení pro instalaci: po zapojení přístroje, zapnout v mobilu GPS, Bluetooth, nainstalovat aplikaci My Chihiros, otevřít, povolit určování polohy, zaregistrovat, najít zařízení, vyzkoušet manuální nastavení intenzity osvětlení , nastavit automatické nastavení intenzity osvětlení (tlačítkem Prewiew vyzkoušet) , uložit nastavení. Takhle mi vše funguje. Jen doplním, že po prvním spárování mi program nabídl aktualizaci firmware přístroje, který se zdárně nahrál a aktualizoval.
- Nelze rozběhnout poslal jsem na reklamaci.
Obsahuje podrobný návod na používání a na péči o sondu, uvádí jak kalibrovat a obchod prodává i kalibrační roztoky za rozumné ceny.
Chihiros Doctor MATE
Radek
Přidáno: 21. března 2021
(naposledy upraveno 21. března 2021)
Zakoupeno v Invital Rostlinna-akvaria.cz
- Funguje skvěle
- Změny v akváriu už po třech dnech
- v 30l akváriu spouští asi jednou týdně
- krásný efekt při spuštění - bublinky, které se dětem líbí
- lehce nastavitelné přes aplikaci My Chihiros
- neustále blikající dioda vyhledávání bluetooth - v noci je to extrémně otravné
Až na blikající diodu je to dobrý pomocník v akvárku. Uvidíme časem, co to přinese. Doporučuji párovat přes apolikaci My Chihiros, kde vše proběhlo bez problémů. Při zapojování opravdu důkladně a poměrně i silou zatlačte kabel od membrány do centráli. Já jsem jej zastrčil "normálně" a pak jsem dlouho hledal, proč to nefunguje.
- Když se povede nainstalovat a naučit se s aplikací, dělá co má
- Chybí český návod a aplikace v češtině
Super
Lehké ovládání barev jsem spokojen.
Zatim dela to co ma. Jediny problem je v tom, ze pri i jen kratkodobem vypadku napajeni zustane svetlo zhasnute.
- Po vypadku proudu zustane svetlo vypnute.
- S měnícím se barevným spektrem vyniknou všechny barvy ryb
z
- Malé rozměry
- Neustále bliká kontrolka
- Nemám kontrolu, jestli funguje, nebo ne
Nejsem spokojen s výrobkem, jakmile se dostane z dosahu Bluetooth, tak okamžitě začne nepřetržitě blikat kontrolka, musím znovu pripárovat telefon, v telefonu musí být aktivní poloha.
Není žádná kontrola funkce
Aplikace k ovládání, částečně v čínštině, neintuitivní, není žádná kontrola, ze změna nastavení se provedla.
Velká spokojenost
Zobrazuji 241 - 260 ze 422 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...22 Další »