Nejnovější recenze ze sekce Ostatní akvarijní technika
Chihiros Commander 1 kontrolér pro řízení LED světel
Přidáno: 30. prosince 2019
(naposledy upraveno 30. prosince 2019)
Zakoupeno v Invital Rostlinna-akvaria.cz
- Pracuje jak má
- Perfektní ovládání osvětlení
- Široké možnosti programování
- Mobilní aplikace by mohla být přívětivější
Zatím naprostá spokojenost s funkčností zařízení a variabilitou nastavení osvětlovacího tělesa. Jen mobilní aplikace na ovládání zařízení by mohla mít víc možností v práci s profily. Např. načíst nastavení ze zařízení a uložit je jako profil, případně umožnit zkopírovat profil a po úpravě parametrů jej uložit jako další profil. Dále chybí možnost zálohovat profily.
- dva kanály s odděleným obvodem, každý má vlastní vstup adaptéru a vlastní výstup
- poměrně dobrá obsluha
- opět stmívač s málo kroky při rozednívání a stmívání
- Na přístup k imitaci bouře nutná appka
S luminusem se dá docela vyhrát a troufám si říct, že by utáhl i více, než 4 světla, to moje dvouobvodové mám utlumené na 5% a 10% výkonu, takových bych mohla zapojit vícero.
Je škoda, že rozdíl mezi kroky je znatelný okem člověka a tedy i ryby, takže vlastně žádný posud od šoku k volnému přechodu. Kdyby měl mezi kroky rozdíl neznatelný okem, byl by Luminus absolutní špičkou. Takhle jde jen o stmívač, jehož předností jsou dva kanály.
splňuje očekávání
- Úžasná věc pro světelné efekty v akváriu
- Funguje
Skvělá věc můžu jen doporučit
Dělá to co má, spokojen...
- Možnost přes bluetooth regulovat intenzitu a barvu osvětlení, nastavit postupné rozsvěcení a zhasínání. Přednastavené režimy pro nejlepší osvětlení ryb, rostlin, krevet, mořské nádrže atd.
Zlobila aplikace, během 3 dnů jsem musel 2x přeinstalovávat.
spokojenost
Skvělý doplněk.
Funguje jak má
zatím vše v pořádku
Jsem spokojen.
- dostatek světla a možnost nastavit si ho jak chci
Nemám světlo zatím dlouho ale jedu na 80% výkonu.
Možnost si nastavit barvu podle sebe a nastavení doby svícení. Stačí jednou nastavit a dále je vše automatické.
Do akva pasuje a netřeba nic upravovat.
Nemá kompenzaci Microsiemens (µS) podle teploty.
U mne mínus -:(
Funguje jak má.
- nenašel jsem způsob, jak během dne zvýšit nebo snížit jas
Chybi cestina jinak skvele
- Pohodlné ovladaní světla.
Zobrazuji 341 - 360 ze 422 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...22 Další »