Nejnovější recenze ze sekce Ostatní akvarijní technika
- jednoduché nastavení, kvalitní zpracování
- sada rezervních předfiltrů, pro výměnu za 6 měsíců
nutnost k RO Advanced
- skvělá věc
- není
- Jednoduché programování
- Plynulé stmívání a rozsvěcování
Měl jsem podobný produkt, který měnil intenzitu sice postupně, ale skokem. Plynulé stmívání je mnohem příjemnější pro mě jako uživatele a snad i pro rybky :)
- Funguje bez závad.
- Bylo by fajn, kdyby výrobce k reaktoru dával alespoň dvě přísavky.
Nemohu hodnotit, byť jsem objednal a zaplatil tuto verzi, byla mi zaslána jiná, podstatně levnější. Nejsem s jednáním spokojen.
- Funguje jak má.
- Aplikace není v češtině.
Chihiros Doctor III 3v1 Bluetooth
Přidáno: 28. května 2024
(naposledy upraveno 28. května 2024)
Zakoupeno v Invital Rostlinna-akvaria.cz
- Bohužel! Koupila jsem na vláčnou řasu a tmavou řasu. Jelikož bylo psáno u produktu Absolutně nezávadný obyvatelstvu v akváriu. Kdyby zde bylo psané nějaké ALE...tak to nekoupím. Měla jsem velmi vzácné Skaláry California 19 kousků, pro které jsem byla osobně přes půl republiky. A nemám nic. Po zapnutí a naprogramování přístroj jel jak lokomotiva, chrlil šedý dým a za 30 sec.jsem to raději odpojila, ale bylo pozdě. Všechny ryby pošli a to do 10 minut! Pouze Skaláři a Tetry. Parmy a Pancerníčci to zvládli sice to měli o chlup, ale okamžitý přesun zabral. Ostatním přesun nepomohl. Přístroj jsem reklamovala s tím, že je vadný. Přístroj na vodivost ukazoval 74.5 co si pamatuji. Z mé strany bylo vše v pořádku. Reklamaci uznali. Ale náhradu za drahé ryby neuznali, nedosahovala částky 500 euro. Měli by jste být pojištěni i na nižší částky. Jinak zde nakupuji ráda, ale už žádné experimenty! Za 2 tisíce jsem pak raději koupila 30 Neritinek a to jsem měla udělat hned. Sama moc dobře nechápu, že jsem to udělala. Ale jak tam psali o absolutní nezávadnosti pro ryby tak jsem neměla pochyb. Bohužel mám a delší dobu mít budu prázdnou velkou nádrž. Produkt nemohu doporučit.
- Možnost nastaveni dle mých potřeb .
- Po výpadků elektrického proudu kontroler se znovu rožně a to já potřebuju
Ovladač mi po zprovoznění fungoval cca 2-3hodiny a pak zhasnul. Nepomohl ani restart dle návodu . Po online reklamačním formuláři a následné konzultaci s prodejcem mi byl odeslán druhy kontroler .
Příjemně mě překvapilo jednání prodejce k nastalé situaci.
- rychlost vyřízení objednávky
- Vysledna voda ma pozadovane parametry (TDS 0).
- Dobry pomer odpadni vody
- Elektroinstalace cerpadla je pod filtry, pricemz tesneni trubicek neni uplne stoprocentni, zvlast pri spusteni, tudiz cast vody vyteka primo na zdroj.
Je zde nevhodne umisteni cerpadla a elektroinstalace pod filtry, tudiz je velmi odvazne to spustit a jit od toho. Clovek, ktery to navrhoval patrne nema poneti o bezpecnosti. Na druhou stranu vysledne parametry vody splnuji ocekavani a celkove malo odpadni vody cini tento produkt relativne dobry, jen to blbe cerpadlo…
- Parádní funguje dobře
- Přesně to co jsem čekal.
Controller je funkční a dává volné pole působnosti pro konfiguraci času stmívání, jen pozor na úskalí při instalaci. Je potřeba WIFI 2,4GHz (5GHz nejsou podporovány), většina routerů je ale duálních. Taky je třeba mít velmi kvalitní WIFI signál u controlleru, jeho anténa není nijak výkonná a bez WIFI zařízení prostě nenakonfigurujete. Bluetooth použije jen pro prvotní připojení a dále vše se nastavuje pouze přes wifi. V mém případě controller přes bluetooth hlásil, že vidí WIFI signál na "dvě čárky", ale nakonfigurovat nešel. Bylo nutné přesunout WIFI blíž. Pokud se odpojí od elektřiny, pak nastavený časový plán není funkční, nutno připojit se přes wifi aplikací - naštěstí časový plán se nahraje z aplikace a není nutné ho znovu vytvářet.
Sinkor LED Wifi Control
Helga
Přidáno: 9. dubna 2024
(naposledy upraveno 9. dubna 2024)
Zakoupeno v Invital Rostlinna-akvaria.cz
- zatím jen 1 den v akci, ale splňuje co se od toho čeká
- Plně splňuje moje očekávání
- používam na dve svetlá tak, že kontrolér je je pred rozdvojkou
- aplikácia je prehľadná, dá sa v nej nastaviť mnoho
- funguje spoľahlivo
- mám dve svetlá, jedno je klasické biele, druhé je RGB. Ale appka mi umožnila nastaviť len jas, nie farby
- Rychlost dodání dopravci
- ještě nedorazil
- měří spolehlivě
Zobrazuji 21 - 40 ze 422 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...22 Další »