Nejnovější recenze ze sekce Ostatní akvarijní technika
Zatím funguje musím počkat jak zabere na rasu je spuštěny 12h
Zatím žádné zkušenosti.
Chihiros Doctor MATE
Přidáno: 19. listopadu 2023
(naposledy upraveno 15. prosince 2023)
Zakoupeno v Invital Rostlinna-akvaria.cz
I v kyselé a měkké vodě vydrží max3 týdny, pak je třeba regenerovat.
Výrobek je rychlý a dobře čitelný.Jsem nadšený.
- VLASTNĚ NEVÍM JAK HODNOTIT PRODUKT KDYŽ JSEM DOSTAL NĚCO JINÉHO NEŽ JSEM OBJEDNAL
- super
- Okamžitě ukáže hodnotu pH a teplotu vody
vše o.k.
- Membrana dodana v setu byla vadna. Nova je OK.
- asi good set
- pro amatera nedostatecny navod, ne vse je vysvetleno spravne
- napr. udaje o min vstupnim tlaku vody jsou jine v navodu AJ jine v prekladu CZ a jine na stitku membrany ….
- Je to nutnost.
- Funkční.
- jednoduchá obsluha
- málo odpadní vody
funguje spolehlivě
Rychlost dodání
- Velký pomocník v boji s řasou a udržení rovnováhy v akváriu včetně pozitivního vlivu na ryby jen pozor na míru dávkování
- Cena odpovídá kvalitě.
- Namontoval jsem si to, pustil vodu a bylo to pro mne překvapení, teklo s všech spojů. Musil jsem všechny tři předfiltry utáhnout prostě na krev, co se mně vůbec nelíbí. Pořádně utáhnout matičku na kohoutku (celou dobu jsem cekal kdy mně přeskočí závit :) ale nestalo se to). První tři dni s vody bylo cítit příchuť gumy s zásobníku na vodu ale je to norm kdyby jsem neměl chuťovy/pachový filtr, vůbec nechápu co v tom případě má odstranit ten filtr, třeba gumu to neumí, jen chlór))). A hlavní překvapení bylo s přípojkou 1/2, chtěl bych vidět aspoň jednou kuchyň která ve dnešní době má připojení vody jiné než 3/4.
- Není to JEDNODUCHÉ PŘIPOJENÍ, sehnat redukce 1/2 na 3/4 vnitřní a vnější závit, při napojení na kanál musíte použít vrtačku, když máte hluboký dřez tak přeju vám hodně štěstí s napojením hadice do kohoutku a utažení toj matičky, pochopíte když to budete dělat))).
- Jednoduché nastaveni, na každé světlo je potřeba vlastní modul, světla pak lze řídit jednotlivě, po přidání do skupiny se pak nají řídit všechny najednou. Simulace východu / západu slunce lze krokovat od 1min do 1h a 40min, od 0 do 100% jasu. Nastavení zůstává uloženo i po dlouhodobějším výpadku. nebo úplného odpojení od zdroje. Naprosto perfektní, pracuje přesně dle představ, ovládání přes aplikaci v mobilu komfortní. Vyzkoušeno na osvětlení z akva setu Juwel.
- No v porovnání s originál řešením od Juwelu za cca 3,5 k CZK ještě dobré
možnost vlastní úpravy osvětlení
kvalitní, funkční, cca rok vydrží, no cena by měla být z mého pohledu nižší
Funguje jak má
Zatím zkouším
Pokud si chcete zlikvidovat během dvou dnů celé osazenstvo v akváriu, nedoporučuji pro akvária menší než 50 litrů. Ale i ve větším objemu doporučuji pozorovat osazenstvo, jak se chová
Zobrazuji 61 - 80 ze 422 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...22 Další »